ISO 27001 certificering

Versneld je ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging behalen? Strict helpt je hier graag bij.

Wat is het?

ISO 27001 is een standaard die gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard wordt vermeld hoe je als organisatie procesmatig met je informatie omgaat en deze optimaal kunt beveiligen, met het doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen je organisatie en voor je leveranciers en klanten te garanderen. Bovendien voldoe je met het ISO 27001 certificaat aan contractuele eisen en aanbestedingscriteria. Zonder deze certificering kun je dan ook niet in aanmerking komen voor een aanbesteding.

Wat kan ik doen?

Behalve het bewustmaken van je medewerkers omtrent het omgaan met gevoelige informatie, komt het vaak voor dat het misgaat in de combinatie organisatie, processen en techniek. Al is de techniek optimaal geregeld, een menselijke fout is snel gemaakt. Ook is het menseigen om vaak de eenvoudige weg te kiezen in plaats van een correcte en veilige manier om hetzelfde werk gedaan te krijgen. Dit gedrag ontstaat doordat men zich niet bewust is van de risico’s van deze handelingen. De ISO 27001 maakt jouw organisatie klaar voor de verbeteringen met de processen voor informatiebeveiliging.

Wat doet Strict?

Doordat Strict een team aan informatiebeveiliging experts in huis heeft, kunnen wij snel schakelen. Ons team analyseert de huidige situatie van jouw organisatie en weet snel welke maatregelen genomen moeten worden om aan de eisen te voldoen. Dankzij onze pragmatische aanpak, onze brede kennis en ervaring in het cyber security domein, zijn wij in staat binnen jouw organisatie versneld ISO 27001 compliant te maken. Waarom zou je hier 2 tot 6 maanden voor nemen, wanneer het ook versneld kan?

ISO 27001 versneld behalen: de voordelen

Informatiebeveiliging en certificering vragen behoorlijk wat van jouw organisatie aan middelen en mankracht. Je moet snel grip krijgen op de materie. Certificering is geen vrijblijvende keuze maar pure noodzaak om als organisatie in onze digitale wereld te kunnen overleven. Het is dus zaak om snel controle te krijgen op de processen en te voldoen aan de wettelijke eisen. In dat proces kan Strict juist die rol spelen die nodig is om het hele proces in een vlot tempo op een efficiënte manier af te ronden.

Wij helpen jou versneld je ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging te behalen. Hierbij besteden we veel aandacht aan de organisatorische maatregelen, processen, menselijk handelen en de technische middelen. Dit zorgt ervoor dat het beschermen van informatie door iedereen binnen de organisatie wordt gedragen en alles is geregeld om risico’s van datalekken en cyberaanvallen te elimineren.

De voordelen:
  • Tijd- en kostenbesparing.
  • Gedegen IB-documentatie aangepast op je organisatie.
  • Besparing op interne uren.

Zij vertrouwen op Strict.

Wil je meer weten over onze diensten of ISO 27001 certificering? Neem contact met ons op via het formulier!

Vraag meer informatie aan