Kennis

Naast de kerngebieden, hebben we binnen Strict verschillende technische expertises in huis. Daardoor zijn we in staat zowel de business kant als de technologie kant volledig te begrijpen en wederzijds te vertalen.

 

Mission Critical Infrastructuren

In missiekritische processen moeten de systemen het altijd doen. Even geen communicatie is geen optie. Tegelijkertijd is er ook de behoefte aan goed werkende systemen die met de tijd meegaan. Dat maakt dat projecten binnen dit domein altijd uitdagend zijn.

Operationele processen zijn altijd afhankelijk van ICT systemen. Zonder deze systemen rijden er geen bussen, stijgen er geen vliegtuigen op, worden patiënten niet geopereerd en wordt er geen energie geleverd. We noemen dit mission critical componenten waar een organisatie op moet kunnen bouwen. Tegelijkertijd vraagt de continu veranderende wereld wel om voortdurende aanpassingen van systemen. Juist bij de missiekritische processen kan dit grote problemen geven. Bij missiekritische processen is misschien of mogelijk geen optie. Onder de gegeven omstandigheden moet het beste resultaat bereikt worden. 

Cloud

Cloud is een integraal onderdeel van bijna iedere organisatie. Het biedt kansen, maar brengt ook risico's met zich mee. Hoe ga je daar als organisatie goed mee om?


Digitalisering biedt vele kansen om als organisatie onderscheidend te zijn en klanten nog beter van dienst te zijn. De komende jaren zullen we zien dat die digitalisering steeds meer vanuit de Cloud gaat gebeuren: we krijgen te maken met cloud only infrastructuren. De keerzijde van al deze ontwikkelingen is dat organisaties en onze maatschappij kwetsbaar worden voor aanvallen die leiden tot imagoschade, financiële schade en persoonlijke schade. Het brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van architectuur, infrastructuur, privacy en cyber security.

Privacy & Security

Een tijdperk van toenemende connectiviteit, interactie en digitalisering, brengt ook een groter risico met zich mee. Er liggen kansen voor organisaties die hun continuïteit op orde hebben en ook tijdens deze gebeurtenissen hun dienstverlening kunnen blijven leveren.

Strict werkt vanuit een integrale aanpak. Wij geloven dat ons team van experts jou het beste kan helpen om de weerbaarheid van jouw organisatie te verhogen. Naast een integrale aanpak, kunnen wij onze diensten ook voor een specifieke behoefte vanuit jouw organisatie leveren.

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800