Strict b.v.

Gebouw Le Chêneau
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

Volg ons

Technologie

 

In een snel evoluerende omgeving heeft technologie een cruciale rol ingenomen als katalysator voor groei en innovatie. Moderne organisaties beseffen dat het succes van vandaag en morgen wordt bepaald door de mate waarin ze openstaan voor digitale transformatie en ze nieuwe technologische oplossingen omarmen.


Maar hoe houd je alle ontwikkelingen en technologische vooruitgang bij en ijk je de relevantie en impact op de toekomst van jouw organisatie? En hoe integreer je vervolgens de relevante ontwikkelingen in jouw bedrijfsvoering?

Insights Onze aanpak
FotoshootBarend2021-21

Technologiekeuzes voor zekerheid en groei van jouw organisatie

In de dynamische wereld van vandaag speelt technologie een centrale rol in het succes van moderne organisaties. Organisaties kunnen niet langer vasthouden aan hun verouderde bedrijfsmodellen en processen. Organisaties moeten proactief digitale transformatie omarmen en nieuwe technologische oplossingen aannemen om hun efficiëntie te vergroten, klantbetrokkenheid te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen.

Maar voor een succesvolle digitale transformatie is een stevig technisch fundament, dat als één geheel de organisatie ondersteunt bij het uitvoeren van haar kernactiviteiten, essentieel. Dit fundament bestaat uit een schaalbare en toekomstbestendige architectuur en daarop gebaseerde infrastructuur, een gestroomlijnd IT-basislandschap met robuuste applicaties en een doordachte informatiebeveiliging. Thema’s zoals cloudoplossingen, moderne infrastructuren, mobiele connectiviteit, en de inrichting van de werkplek voeren de toon.

Kortom, een solide technisch fundament is van essentieel belang voor moderne organisaties die willen floreren in de digitale economie. Het vormt de basis voor innovatie, groei en concurrentievoordeel. Organisaties die niet strategisch investeren in de juiste technologieën en een het bevorderen van een cultuur van technologieadoptie, zullen achterop raken in de digitale transformatie.

Met een stevig ICT technologie fundament 

Een solide technologisch fundament is niet langer een luxe, maar een noodzaak als de organisatie zich wil kunnen blijven aanpassen aan een voortdurend veranderende wereld.

beheers je risico's en kosten van de organisatie

Ben je gerust omdat er minder fouten optreden en minder beperkingen op je bedrijfsvoering ontstaan. En heb je zicht in- en grip op je de kosten van je ICT infrastructuur. Resulteren betere processtromen in kostenbesparingen en verhoogde efficiëntie. En heb je de beveiliging en privacy van gevoelige informatie en klantgegevens veilig gesteld tegen aanvallen en misbruik.

bezit je flexibiliteit door transformatiekracht

Ondervind je geen belemmeringen in het bereiken van je doelstellingen omdat je beter gebruik maakt van de technologische mogelijkheden. Ben je flexibel en kan je op- en af schalen afhankelijk van de eisen van jouw organisatie. En integreer je nieuwe technologieën en bestaande systemen met minder moeite en heb je blijvende transformatiekracht.

werken medewerkers efficiënt en met plezier

Kunnen medewerkers altijd en overal werken dankzij een veilige verbinding en goede infrastructuur. Omarmen zij nieuwe technologieën en passen zij zich aan nieuwe manieren van werken aan. En is er ruim draagvlak om de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om met nieuwe tools en systemen te werken.

De juiste technologieën omarmen voor jouw digitale transformatie

Digitale transformatie, de overgang van traditionele bedrijfsmodellen naar meer technologie gedreven en data gestuurde processen, heeft onze wereld ingrijpend veranderd. Hoewel het potentieel voor groei en innovatie enorm is, gaat deze verschuiving niet zonder uitdagingen. De snelheid van technologische verandering kan overweldigend zijn. Wat vandaag modern en innovatief is, kan morgen alweer verouderd zijn. Het bijhouden van nieuwe technologische ontwikkelingen en het kiezen van de juiste oplossingen voor de lange termijn strategie van jouw organisatie, is een continue uitdaging.

Met de ICT Health Check van Strict analyseren we organisaties en bieden we inzicht in de huidige staat van hun ICT infrastructuur. Wij identificeren kwetsbaarheden en helpen zo de organisatie een stevige ICT omgeving neer te zetten die klaar is voor de volgende stap in jouw digitale transformatie.

Meer weten over de laatste technologische ontwikkelingen en de gezondheid van de IT infrastructuur van jouw organisatie? Neem contact met ons op.

FotoshootBarend2021-06

Insights

Help - mijn project loopt vast!

Help - mijn project loopt vast!

do 14 sep 2023 3 min read
TETRA:BURST – 5 kwetsbaarheden in de TETRA standaard

TETRA:BURST – 5 kwetsbaarheden in de TETRA standaard

di 25 jul 2023 2 min read
Zorgcommunicatie – 5G of toch WiFi?

Zorgcommunicatie – 5G of toch WiFi?

ma 27 mrt 2023 1 min read
Hoe moet er worden omgegaan met de risico’s van privacybescherming in de Public Cloud?

Hoe moet er worden omgegaan met de risico’s van privacybescherming in de Public Cloud?

wo 22 mrt 2023 6 min read

Klantervaringen

Hoe wij samen komen tot slimme oplossingen voor soms complexe projecten.

PMC-Strict-1
Case Prinses Maxima Centrum

Kinderkanker bestrijden en kinderen een sociaal verblijf bieden door inzet van digitale innovatie.

Erasmus MC klantcase
Case Erasmus MC 

Optimale zorg bieden door 100% stabiele communicatie-oplossingen.

Meldkamer

Case Meldkamer Limburg (112 hulpdiensten)

Veiligheid waarborgen en levens redden door optimale bereikbaarheid en beveiliging van privacygevoelige gegevens

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800