6 tot 12 maanden sneller voldoen aan de NEN 7510?

  • Informatiebeveiliging specifiek gericht op de zorgsector
  • Een volledige NEN 7510 guide (stappenplan)
  • Geen angst meer voor het lekken van patiënteninformatie
  • Voorkom jarenlang onnodig veel tijd en geld besteden
  • Krijg met het managementsysteem inzicht in de benodigde maatregelen
Whitepaper-NEN-certifcering-2

Organisaties die met hulp van Strict gecertificeerd zijn

Logo-Provincie-1530x852
logo-pmc-1
lemontree

De NEN 7510 guide

NEN 7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging voor zorginstellingen. Certificatie voor deze norm is niet verplicht, maar voldoen aan deze norm wel. Certificatie wordt daarom alsnog vaak ingezet, om door een onafhankelijke blik een oordeel te krijgen over de informatiebeveiliging.

Een goede informatiebeveiliging is een onmisbaar fundament voor iedere organisatie. Zeker voor zorginstellingen is het een belangrijk thema. Zij willen natuurlijk voorkomen dat gevoelige gegevens over patiënten op straat komen te liggen.

Sinds 2000 draagt Strict bij aan de digitale innovatie van vele organisaties in Nederland. Informatiebeveiliging is daarbij altijd een belangrijk thema geweest. Het team van specialisten dat deze whitepaper schreef, is al jaren verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging bij toonaangevende bedrijven in Nederland.

In onze whitepaper ‘Versneld voldoen aan NEN 7510’ leren zij u hoe u 6 tot 12 maanden sneller kan certificeren. Dit doen zij aan de hand van hun eigen ontwikkelde methode.

Klaar voor sneller voldoen?

Download gratis deze gids voor het voldoen aan de NEN 7510.

Whitepaper-NEN-certifcering-3