WAT IS HET?

Een uitgebreid Security Audit is de eerste stap om te begrijpen hoe het staat met de informatieveiligheid van jouw organisatie. Het resultaat is een lijst met bevindingen die de grootste bedrijfsrisico’s door externe dreigingen en interne kwetsbaarheden inzichtelijk maakt. Naar aanleiding van het resultaat kan actie ondernomen worden. 

WAT KAN IK DOEN?

De kansen voor criminelen om op het gebied van informatiebeveiliging te verdienen nemen toe. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de risico’s die je als organisatie mogelijk loopt. Het Security Audit geeft inzicht in de huidige staat van jouw informatieveiligheid.

WAT DOET STRICT?

Strict kan jouw organisatie helpen met het in kaart brengen van de mogelijke risico’s en zwakheden van jouw organisatie. Strict is een onafhankelijke partner en met een team van experts testen wij digitale veiligheid. Daarbij kunnen wij ook voor awareness op de werkvloer zorgen, bijvoorbeeld door middel van het organiseren en faciliteren van workshops.

SECURITY AUDIT OP VERSCHILLENDE GEBIEDEN

Het is duidelijk dat de dreigingen op het gebied van informatiebeveiliging actueel zijn. Steeds meer bedrijven zijn slachtoffer van cybercriminaliteit. Iedere week worden nieuwe gevallen geconstateerd. Gemiddeld wordt een hacker pas na 206* dagen gedetecteerd. Er zijn ook nu criminelen bij bedrijven binnen die daar nog geen weet van hebben. Aanvallen kunnen gericht zijn op jouw organisatie, maar kunnen ook volledig willekeurig zijn. De gevolgen van een aanval kunnen groot zijn, daarom is het van belang om jouw organisatie regelmatig te laten testen op zwakheden. 

  • Weet jij zeker dat criminelen geen inzicht in jouw organisatie hebben?
  • Weet jij hoe goed jouw ICT-infrastructuur beveiligd is?
  • Wie bel jij wanneer er criminelen in jouw systemen zitten?

Strict Security Audit geeft een uitgebreide analyse waarbij o.a. gekeken wordt naar de impact vanuit technisch en business perspectief. Heb je ook wel eens nagedacht over het inzetten van een ethical hacker?  Zij testen jouw organisatie bijvoorbeeld op weerbaarheid tegen cyberaanvallen.

* www.itgovernanceusa.com
carlos-muza-84523

CONTENT SPOTLIGHT


Eildert van Dijken in TBM: datacommunicatie & Ontwikkelingen 3,5 GHz band

Eildert van Dijken, principal consultant binnen Strict, houdt zich al vele jaren bezig met mobiele communicatie, is vooral betrokken bij connectiviteitsvraagstukken en voert regelmatig onderzoek uit. Als expert rondom 5G en mobiele communicatie publiceert hij...

Lees meer

dura-vermeerwitteachtergrond
Vanderlande_logo(vierkant)
ProRail-logowit
WaterschappenLogoVierkant

Wil je meer weten over onze diensten of het security audit? Neem contact met ons op!

Vraag meer informatie aan