Zo helpen we jou.

Met de Strict Projectaanpak worden complexe klanttrajecten opgeknipt in beheersbare stappen. Elk van de stappen geeft een concreet resultaat en heldere besluitvorming voor een overgang naar een volgende fase. Hierdoor krijgt de klant gedurende het traject goed inzicht in het verloop en worden risico’s maximaal gemitigeerd. 

Strategie & advies

Onze benadering begint met het verhelderen van uw digitale ambitie. Door deze ambitie te verduidelijken, ontstaat niet alleen inzicht, maar ook inspiratie en een gedragen visie die synergie stimuleert. Voordat we aan de slag gaan, analyseren we grondig de huidige status. Dit stelt ons in staat om een solide basis te leggen voor de toekomst. Vanuit een gedetailleerd highlevelplan creëeren we een overzichtelijke roadmap. Hiermee bieden we een duidelijk traject dat architectuur, planning en budgettering omvat aan.

 

Implementatie & adoptie

Onze projectaanpak is gebaseerd op effectieve regie met resultaatgarantie. We nemen de leiding over grootschalige, complexe projecten en zorgen voor een succesvolle uitvoering. Onze ervaren projectleiders zijn getraind in het toepassen van belangrijke uitgangspunten, zoals het toepassen van lessons learned, het nakomen van afspraken en heldere afbakening van taken. We anticiperen proactief door zaken vooraf grondig uit te vragen en risico's adequaat te beheren.

 

Grip & controle

Wij begrijpen dat de realisatie vorm moet krijgen nadat het project is voltooid. Daarom gaan we verder dan de afronding. Zodra het project stopt, starten we met de realisatie van de beoogde doelen. Dit omvat het opzetten van digitale sturing, training van medewerkers en doortastend verandermanagement. Elk project heeft een specifieke reden, en we gaan door met nazorg om ervoor te zorgen dat de beoogde doelen niet alleen gehaald worden, maar ook worden geïntegreerd in uw organisatie. We plannen proactief evaluatiemomenten en nemen tijdig maatregelen om ervoor te zorgen dat uw doelen op koers blijven en indien nodig bijgestuurd worden. 

Klantervaringen

PMC-Strict-1

Case Prinses Máxima Centrum

Kinderkanker bestrijden en kinderen een sociaal verblijf bieden door inzet van digitale innovatie.

Lees verder →

Erasmus MC klantcase

Case Erasmus MC

Optimale zorg bieden door 100% stabiele communicatie-oplossingen.

Lees verder →

Meldkamer

Case Meldkamer Limburg (112 hulpdiensten)

Veiligheid waarborgen en levens redden door optimale bereikbaarheid en beveiliging van privacygevoelige gegevens

Lees verder →

Zij vertrouwen op Strict

Hoe kunnen we je helpen?

Wij staan klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Of bel 088 55 55 800