Blog

Aan het woord: de winnaars van het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling

nummer-2-talentontwikkeling-1-1

Begin oktober werden in de Utrechtse Jaarbeurs vijf prijzen uitgereikt aan organisaties die bijzondere initiatieven ontplooien rondom talentontwikkeling. In dit artikel reageren de vijf winnaars op hun prijs, waaronder Strict als nummer twee!

Gepubliceerd door PW op PWnet.nl op 16 oktober 2018

Mark van Westerlaak, HR-manager bij Strict, is blij met de tweede prijs, en was niet heel verrast. “Als ik kijk naar de dingen die we doen, en vooral ook naar de gedachte die erachter zit, dan snap ik dat we goed scoren. Hoewel het wel onze doelstelling is om volgend jaar helemáál bovenaan te eindigen.”

Ons HR-beleid is eigenlijk heel simpel: hoe kunnen wij jou de zuurstof geven zodat je vuurtje blijft branden?

De kern van het HR-beleid bij Strict is samen te vatten met de term werkondernemerschap. “Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een intrinsieke motivatie heeft. Het is een vuurtje wat van binnen bij iedereen brandt, en wat ervoor zorgt dat je op jouw vakgebied zoveel mogelijk waarde toe wil voegen. Als je hiervan uitgaat, is ons HR-beleid eigenlijk heel simpel: hoe kunnen wij jou de zuurstof geven zodat je vuurtje blijft branden, en misschien zelfs nog wat harder gaat branden?”

Het gaat er dus om een omgeving te creëren waarin mensen gestimuleerd en gefaciliteerd worden om het beste uit zichzelf te halen. “We hebben allemaal intelligente mensen bij ons werken, en die wil ik vooral niet vertellen wat ze moeten doen. Die regie nemen ze zelf wel als ik ze de ruimte geef. We gaan als werkgever vooral het gesprek voeren: wat heb je van ons nodig om het maximale uit jezelf te halen? Mensen zien dat doorgaans veel beter zelf, omdat zíj ook degenen zijn die bij de klant werken.”

Lees hier het volledige artikel op PWnet.nl

Ontvang updates via mail

Recent Blogs

Strict en HPE-Aruba Networking presenteerden 5G tijdens Zorg & ICT 2024

Strict en HPE-Aruba Networking presenteerden 5G tijdens Zorg & ICT 2024

ma 15 apr 2024 2 min read
Maak kennis met Charlotte Davis, projectmanager bij Strict

Maak kennis met Charlotte Davis, projectmanager bij Strict

do 11 apr 2024 2 min read
5G & Duurzaamheid | De Strict 5G Podcast
5G

5G & Duurzaamheid | De Strict 5G Podcast

wo 10 apr 2024 1 min read