Blog

Maak kennis met Charlotte Davis, projectmanager bij Strict

Charlotte werkt als projectmanager bij Strict en laat zien hoe effectief het young professional programma kan zijn. Met haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen heeft ze zich ontwikkeld tot een zelfstandige projectmanager, gedreven door haar passie voor groei en ontwikkeling.

Charlotte interview (blog banner)

 

"Ik besloot bij Strict te blijven om verschillende redenen. De uitdagende projecten, de samenwerking met mijn team, de mogelijkheid om te groeien en de open cultuur spreken me enorm aan. Bij Strict werken veel projectmanagers met diverse achtergronden en expertise, wat veel kansen biedt voor mijn persoonlijke ontwikkeling."

Een typische werkdag voor Charlotte omvat het management van verschillende projecten bij een toonaangevende internationale accountants- en adviesorganisatie. Haar dag begint met de keuze tussen werken vanuit huis, bij de klant of op kantoor bij Strict, afhankelijk van de behoeften van haar projecten. Als verantwoordelijke voor de uitrol van Microsoft 365 projecten in verschillende landen, speelt Charlotte een cruciale rol in het ondersteunen van klanten bij het implementeren van bijvoorbeeld Team applicaties en andere technologische oplossingen.

Haar dagen zijn gevuld met afwisseling, zo houdt ze zich bezig met het opzetten van tijdslijnen, managen van stakeholders, het identificeren van risico’s die deze projecten met zich meebrengen en het leiden van verschillende internationale teammeetings. . Aan het einde van de dag kan ze terugkijken op een dag vol dynamiek, wetende dat ze een belangrijke rol speelt in de groei en het succes van haar team en de organisatie als geheel.

Naast haar taken bij de klant, wordt Charlotte vier uur per week vrijgesteld van werkzaamheden om taken uit te voeren voor haar eigen Realisatie team. In deze waardevolle tijd kan ze verschillende acties ondernemen, zoals het organiseren van sessies voor de young professionals, het voorbereiden van presentaties en het opstellen van operationele plannen die bijdragen aan de groei van haar team. "Het is fantastisch om de ruimte te hebben voor eigen initiatief," zegt Charlotte enthousiast. "Ik waardeer het enorm dat ik de kans krijg om mijn bijdrage te kunnen leveren en eigenaarschap te tonen in mijn werk. Het is ontzettend waardevol om deel uit te maken van een multidisciplinair team waar we elkaar ondersteunen, van elkaar leren en samen groeien," zegt ze. "De verbinding en de mogelijkheden om niet alleen mijzelf, maar ook anderen te helpen groeien, maken mijn werk bij Strict echt uniek.

Over vijf jaar ziet Charlotte zich zichzelf graag als een programma- of lijnmanager. “Dat is echt waar ik naartoe werk en waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen. Strict daagt me uit en biedt alle begeleiding die ik nodig heb. Gelukkig zijn er altijd uitdagende projecten die mijn vaardigheden scherp houden. Het geeft me echt een boost als ik bewijs dat ik het kan, want dan krijg ik de ruimte om nog meer te groeien in mijn rol. Dat motiveert me alleen maar meer om mijn doelen na te streven en steeds meer verantwoordelijkheden op me te nemen. Ik kijk echt met veel optimisme naar mijn toekomst bij Strict. Ik voel me helemaal thuis in het team en ik zie alleen maar meer mogelijkheden voor mezelf binnen het bedrijf. Ik kijk er echt naar uit om mijn kennis en ervaring te blijven delen en anderen te helpen groeien en zich te ontwikkelen”.

Ontvang updates via mail

Recent Blogs

Is 5G al klaar voor missiekritische toepassingen?

Is 5G al klaar voor missiekritische toepassingen?

ma 27 mei 2024 2 min read
Hoe je als Agile Coach succesvol kunt gedijen in organisatorisch complexe organisaties | De Agility Podcast

Hoe je als Agile Coach succesvol kunt gedijen in organisatorisch complexe organisaties | De Agility Podcast

di 7 mei 2024 1 min read
Shadow board bindt jonge professionals en biedt directie waardevolle inzichten

Shadow board bindt jonge professionals en biedt directie waardevolle inzichten

di 30 apr 2024 3 min read