Blog

Maak kennis met Eildert van Dijken, principal consultant en mobile expert bij Strict

Ontmoet Eildert van Dijken, principal consultant en mobile expert bij Strict. Met bijna 14 jaar aan ervaring als consultant en zijn expertise op het gebied van missiekritische mobiele communicatie draagt Eildert bij aan onze vooraanstaande positie in de branche. Hij deelt zijn kennis niet alleen binnen onze organisatie, maar schrijft ook voor toonaangevende publicaties zoals TBM Magazine, CIO Update en Computable, waarin hij onderwerpen als WiFi, LTE en 5G behandelt.

Eildert-Mar-28-2024-09-15-10-7373-AM

 

Een van de specialisaties van Eildert omvat de implementatie van 5G-technologie en alle relevante aspecten, met als ultiem doel tevreden eindgebruikers. Hij streeft naar een naadloze gebruikerservaring door niet alleen te focussen op de technologie zelf, maar ook op praktische aspecten zoals app-ontwikkeling en gebruikersgemak.

Naast zijn technische vaardigheden blinkt Eildert ook uit in probleemoplossing. "Het actief meedenken over mogelijke oorzaken van problemen en het vinden van oplossingen zijn voor mij van essentieel belang," merkt hij op.

"Voor mij draait mobiele communicatie echt om de praktijk en de cruciale momenten waarop het er echt toe doet," benadrukt Eildert. "Een voorbeeld hiervan is het project waar ik momenteel aan werk voor KLM, waarbij we bezig zijn met het vervangen van het huidige portofoonsysteem dat destijds door Strict-collega’s is opgeleverd. Het bestaande systeem is bijna 16 jaar oud en dringend aan vervanging toe. Mijn rol is om ervoor te zorgen dat deze belangrijke communicatiemiddelen optimaal functioneren."

Strict onderscheidt zich als marktleider op het gebied van missiekritische mobiele communicatie. “In Nederland zijn er maar weinig organisaties die kunnen wat mijn collega’s van Strict kunnen, vooral in het werkveld van missiekritische organisaties zoals Schiphol, het Havenbedrijf, de NS en KLM. We staan bekend om onze praktische aanpak en worden gewaardeerd om het vermogen om niet alleen te praten over innovatie, maar het ook daadwerkelijk te realiseren.

"De kracht van Strict ligt in het feit dat we niet alleen praten over innovaties en nieuwe technologieën, maar vooral ook doen," legt Eildert uit. "We hebben niet alleen expertise in huis op het gebied van 5G-technologie, maar passen deze ook toe in de praktijk. Of het nu gaat om het oplossen van problemen bij klantprojecten of het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, bij Strict gaan we altijd voor resultaat. Ik ben niet alleen verantwoordelijk voor het leveren van resultaten, maar ook voor het creëren van waarde voor onze klanten," benadrukt Eildert. "We streven ernaar om teruggevraagd te worden door onze klanten vanwege onze expertise, toewijding en kwaliteit."

Samenwerking en kennisdeling zijn hierbij essentieel," voegt Eildert toe. "Ik sta klaar om mijn ervaring en kennis over te dragen aan klanten en collega's, omdat ik geloof dat succes alleen mogelijk is als we samenwerken als een hecht team.

Kortom, met een schat aan ervaring en een praktische benadering van technologische innovatie, staat Eildert klaar om samen met het team van Strict nieuwe uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die echt het verschil maken.

Ontvang updates via mail

Recent Blogs

Maak kennis met Charlotte Davis, projectmanager bij Strict

Maak kennis met Charlotte Davis, projectmanager bij Strict

do 11 apr 2024 2 min read
5G & Duurzaamheid | De Strict 5G Podcast
5G

5G & Duurzaamheid | De Strict 5G Podcast

wo 10 apr 2024 1 min read
Maak kennis met Herold Kroon, senior projectmanager bij Strict

Maak kennis met Herold Kroon, senior projectmanager bij Strict

wo 10 apr 2024 3 min read