Blog

Maak kennis met Lana van Doorne, Young Professional bij Strict

“Het mooie van werken bij Strict is de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen,” zegt Lana van Doorne, Young Professional binnen het Young Professional healthcare programma van Strict. “Elke dag leer ik iets nieuws en word ik uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen.”

Lana interview

 

Binnen het Young Professional programma van Strict is Lana gestart bij het HagaZiekenhuis. “Dit was een project waar ik echt impact heb kunnen maken. Ik heb gewerkt aan een project om de bereikbaarheid te vergroten voor dove- en slechthorende mensen. Voor hen was het niet of moeilijk mogelijk om telefonisch een afspraak te maken, dus hebben we een systeem geïmplementeerd waarbij ze via een app op de website met behulp van een tolk een afspraak kunnen maken,” vertelt ze. “Het was een uitdaging om alle betrokken partijen op één lijn te krijgen, maar uiteindelijk is het wel gelukt. Nu kunnen doven en slechthorenden gemakkelijker afspraken maken, wat hun zorgervaring aanzienlijk verbetert. Dit soort innovatieve oplossingen laat zien hoe je technologie kunt inzetten om de toegankelijkheid en efficiëntie in de zorg te verbeteren.”

Dankzij haar succesvolle inzet bij dit project heeft Lana het vertrouwen gekregen om als scrum master verder aan de slag te gaan op een andere afdeling. “Het HagaZiekenhuis is onlangs overgestapt op een agile werkwijze en ik heb geholpen bij het opzetten van deze nieuwe manier van werken,” zegt ze. “Het is fantastisch om te zien hoe we opdrachten nu sneller kunnen afronden en beter met elkaar kunnen samenwerken.”

“Succesvol zijn binnen de healthcare vraagt om openstaan voor ontwikkeling en initiatief nemen,” vertelt Lana. “De zorg is continu in ontwikkeling, en het einddoel is niet altijd duidelijk. Daarom is het belangrijk om van elkaar te leren en nieuwe inzichten te delen.”

Bij Strict bereiken we succes door sterke samenwerking binnen onze multidisciplinaire teams en door de persoonlijke begeleiding die we aan onze klanten bieden. We staan open voor ontwikkeling en nemen actief initiatief om de beste resultaten te behalen.

Innovatie is essentieel in de zorgsector. Bij Strict ondersteunen we dit door deelname aan de Health Innovation School en het samenwerken met een team van healthcare specialisten. “Samen creëren we een positieve impact in de zorgsector,” zegt Lana. “Het is echt gaaf om deel uit te maken van zo'n dynamische en ondersteunende omgeving.”

Lana heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt, zowel persoonlijk als professioneel. "Bij Strict krijg je uitstekende begeleiding. Toen ik begon, was het verschil enorm met waar ik nu sta en ik werk hier nog niet eens een jaar. We werken in multidisciplinaire teams waar altijd iemand aanspreekbaar is om je te helpen je projecten tot een goed einde te brengen. Dit biedt een omgeving waarin je jezelf echt kunt ontwikkelen en bijdragen aan de toekomst van de zorg.

Een van de grootste uitdagingen voor Lana was het nemen van initiatief en eigenaarschap. “In het begin vond ik het lastig om uit mijn comfortzone te stappen en zelf startend te zijn," geeft ze toe. “Ik heb geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken en te begrijpen wat voor impact mijn gedrag op anderen kan hebben. Dit heeft me enorm geholpen om mijn rol beter te vervullen.”

Werken bij Strict biedt vele mogelijkheden voor persoonlijke ontdekking en groei. Lana is voorlopig niet uitgeleerd en kijkt ernaar uit om haar kennis en expertise verder uit te zetten in de healthcare. “Er is nog zoveel te leren en te ontdekken. Ik ben vastbesloten om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en een blijvende impact te maken in de zorg,” besluit Lana enthousiast.

 

Ontvang updates via mail

Recent Blogs

Wereldwijde storing: wat is er aan de hand?

Wereldwijde storing: wat is er aan de hand?

vr 19 jul 2024 3 min read
AI-inzichten voor de moderne boardroom: innovatie stimuleren en data als fundament
AI

AI-inzichten voor de moderne boardroom: innovatie stimuleren en data als fundament

vr 19 jul 2024 2 min read
Uitwisseling van inzichten tussen Agile generaties tijdens meetup bij Strict

Uitwisseling van inzichten tussen Agile generaties tijdens meetup bij Strict

do 18 jul 2024 4 min read