Strict b.v.

Gebouw Le Chêneau
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

Volg ons
Blog

Persbericht: TiM groep onderdeel van Strict

TiM en StrictPERSBERICHT 

Vianen, 3 mei 2023 

VIANEN – TiM Groep en Strict hebben besloten hun krachten te bundelen op het gebied van ICT-programmamanagement. Strict heeft hiertoe een meerderheidsbelang genomen in TiM Groep.

Deze stap past perfect bij de ontwikkeling van Strict waarin steeds meer focus wordt gelegd op organisatieadvies (verandering naar een wendbare organisatie) en het managen van totale ICT-projecten. Bij deze projecten neemt Strict steeds meer resultaatverantwoordelijkheid, waarbij goede programmamanagers een must zijn. In het verleden is er al vaker succesvol samengewerkt binnen projecten met TiM. Jan-Hein Bastiaenen: “We versterken elkaar wederzijds en zien dan ook een mooie toekomst voor onze gecombineerde slagkracht op het gebied van programmamanagement.”  

Egon Kösters en Gerard de Vries zijn zo’n 25 jaar geleden gestart met TiM Groep. De organisatie heeft veel kennis en kunde met hun senior programmamanagers. “Met behulp van de specialisten van Strict binnen handbereik, beschikken we over vergaande inhoudelijke kennis van de laatste innovatieve ontwikkelingen. Daarmee kunnen we onze propositie in de markt verder verbeteren. Én het wordt er leuker door. Meer expertises, mooie klanten, leuke mensen met wie we samenwerken en een flinke dosis energie.” 

De integratie van TiM Groep in Strict zal in stappen gaan, waarin TiM Groep als zelfstandige businessunit zal functioneren. Egon Kösters: “We deden al heel gave projecten en de verwachting is dat dat alleen maar zal toenemen. Bij Strict staat er al een degelijke professionele organisatie waarvan wij kunnen meegenieten.” 

Geen opmerkingen

Laat ons weten wat je denkt

Ontvang updates via mail