Strict b.v.

Gebouw Le Chêneau
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

Volg ons
Blog

Strict bouwt strategisch Cloud team uit met de aanstelling van Laurens van Gunst

Fotoshoot_092021-3787-1

Strict heeft Laurens van Gunst aangesteld als principal consultant binnen haar Cloud portfolio. Laurens van Gunst (38) wordt erkend en herkend als toonaangevende Cloud evangelist in de markt en was werkzaam voor onder meer IBM en KPN. Strict wil met deze aanstelling haar Cloud propositie verder ontwikkelen en daarmee organisaties helpen hun digitale ambities daadwerkelijk te realiseren.

Digitale transformatie

Het afgelopen jaar is digitale transformatie voor veel bedrijven in een stroomversnelling geraakt. Strict ziet tal van maatschappelijke ontwikkelingen waar onze klanten mee worden geconfronteerd. Daarmee is de behoefte voor versneld digitaliseren hoog op agenda komen te staan. Toepassing van innovatieve Cloud technologie is hierbij randvoorwaardelijk. 

 

Laurens legt uit: “Cloudtechnologie kan helpen bij het moderniseren van de core van een organisatie en daarmee het versnellen van de digitalisering. Aangezien inmiddels veel organisaties cloudtechnologie gebruiken om te innoveren, moeten bedrijven nadenken over waar de cloud hen kan ondersteunen en hoe. De technologieën van vandaag zijn het fundament van de toekomst.”

 

 

“Cloud is voor mij altijd een innovatie-enabler geweest, maar naarmate disruptor (blockchain, IoT, edge) en next horizon (quantum) computing-technologieën hun intrede doen, worden cloud-architecturen steeds complexer. Cloudinvesteringen houden echter geen gelijke tred met deze innovatiedoelen. Het disruptieve van morgen en toekomstige next-horizontechnologieën zullen aanjagers zijn van deze digitale revolutie. Met goede hybride multi-cloud architectuur, slimme cloudstrategieën en een bak aan ervaring binnen het team ben ik ervan overtuigd dat Strict hierin voorop kan lopen.”

Hybride multi cloud

Strict ziet in de markt dat organisaties worstelen met hun gekozen strategieën en innovatiekracht, mede door de versnelde digitalisering wordt er meer en meer geleund op de innovaties van cloud vendoren. De complexiteit van de IT-omgeving neemt toe, maar de voordelen wegen hiertegen op. De hybride multi cloud kan op overweldigende aandacht rekenen. In 2022 vult 90 procent van de bedrijven de infrastructuurbehoeften in met een mix van on-premises/dedicated private clouds, meerdere publieke clouds en legacy platformen.

“De hybride multi cloud past ook in een strategie waarin veiligheid, betaalbaarheid en beschikbaarheid belangrijk zijn. Cloud zal de komende vijf jaar al een aanzienlijke transformatie in elke branche, sector en domein verder stimuleren. Die transformatie – of innovatie – zal komen van zakelijke wendbaarheid, nieuwe producten, datastrategieën, intelligente oplossingen, doorbraken in software-engineering en platforms, of ecosystemen die mogelijk worden gemaakt door de cloud”, aldus Wouter Borremans, Managing Director van Strict.

Geen opmerkingen

Laat ons weten wat je denkt

Ontvang updates via mail