Blog

Strict bouwt merkonafhankelijk strategisch cybersecurityteam verder uit

Jeroen-Roosien-bijgeknipt-1Strict heeft Jeroen Roosien aangesteld als managing partner bij de Strict groep en als directeur cybersecurity. Jeroen was voorheen algemeen directeur van SecureLink Nederland en nauw betrokken bij vele strategische beleidsvraagstukken van bedrijven in verschillende sectoren. Ook speelde hij een belangrijke rol bij de opzet van de Cyber Defence Centers en de internationalisering die SecureLink in 2016 heeft doorgemaakt. Strict wil met de aanstelling van Roosien haar ambitie om dé onafhankelijke trusted advisor voor de grootzakelijke markt te zijn op het vlak van cybersecurity, identity management en privacy, verder kracht bijzetten. Strict is bekend om haar rol als onafhankelijk adviseur bij digitale innovatie, waarbinnen cybersecurity een steeds grotere rol inneemt.

Roosien ziet zijn benoeming bij Strict als een volgende logische stap in zijn carrière: “Ik heb me de afgelopen jaren beziggehouden met cybersecurity en het bieden van managed dienstverlening voor middelgrote en grote organisaties. Binnen Strict wil ik samen met het cybersecurityteam de bestaande dienstverlening verder uitbouwen en onze klanten helpen met vraagstukken op het gebied van digitale innovatie. Vanuit een volledig onafhankelijk oogpunt kijken we kritisch naar cybersecurity in de breedste zin van het woord. Met een ongelooflijk sterk team, welke varieert van strategisch consultants tot Identity en Acces Management specialisten, Pentesters en Security Architecten, willen we dé trusted advisor zijn in alles wat te maken heeft met cybersecurity bij toonaangevende bedrijven in de markt.” Met zijn team zal hij zich inzetten op het opstellen van strategische securityplannen, het begeleiden van de executie van deze plannen en het verrichten van security assessments. Zijn team zal ook begeleiding geven aan ISO27001-trajecten en uiteraard het geven van onafhankelijk advies zoals de markt dat nu ook gewend is van Strict!

 

Strict ziet cybersecurity en informatiebeveiliging als een integraal en onlosmakelijk onderwerp binnen digitalisering. “Bij ieder innovatietraject die wij met onze klanten doorlopen is veel persoonsinformatie betrokken. Deze informatie moet, met name bij gebruik van nieuwe technologieën en cloudtoepassingen, zeer stringent en integraal worden beveiligd. Gezien de aansprakelijkheid van bestuurders, maar ook gezien het imago en de betrouwbaarheid van onze klanten, willen wij een leidende rol spelen om deze informatie goed te beschermen en onze opdrachtgevers te helpen met een duidelijk en goed uit te voeren informatiebeveiligingsbeleid.” aldus Jan-Hein Bastiaenen, algemeen directeur van Strict.

Jeroen Roosien zal het team van Strict vanaf 1 januari 2018 komen versterken.

Ontvang updates via mail

Recent Blogs

Is 5G al klaar voor missiekritische toepassingen?

Is 5G al klaar voor missiekritische toepassingen?

ma 27 mei 2024 2 min read
Hoe je als Agile Coach succesvol kunt gedijen in organisatorisch complexe organisaties | De Agility Podcast

Hoe je als Agile Coach succesvol kunt gedijen in organisatorisch complexe organisaties | De Agility Podcast

di 7 mei 2024 1 min read
Shadow board bindt jonge professionals en biedt directie waardevolle inzichten

Shadow board bindt jonge professionals en biedt directie waardevolle inzichten

di 30 apr 2024 3 min read