Blog

Strict en HPE-Aruba Networking presenteerden 5G tijdens Zorg & ICT 2024

Van dinsdag 9 t/m donderdag 11 april vond de jaarlijkse Zorg & ICT beurs in Utrecht weer plaats, en Strict was hierbij aanwezig. Onze experts Eildert van Dijken en Antoine van der Sijs namen de deelnemers, in een workshop samen met HPE Aruba Networking, mee in de ontwikkelingen van Private 5G in zorgomgevingen, inclusief de Athonet oplossing. Op dit moment is Private 5G echt nog een innovatie in de zorg, er is grote interesse, maar er zijn weinig partijen met ervaring.  

Zorg & ICT (blog banner

 

De Zorg & ICT 2024 beurs bood een platform waarop de uitdagingen van digitalisering binnen de zorgsector uitgebreid werden besproken. Elektronische patiëntendossiers, wetgeving zoals de wet Wegiz (Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg), efficiëntieslagen en mobiele bereikbaarheid vormen slechts een greep uit de vele aspecten die aan bod kwamen.  

In de workshop georganiseerd door HPE Aruba Networking en Strict werden de ontwikkelingen op het gebied van Private 5G besproken. HPE's overname van Athonet, een leverancier van private core-oplossingen, en de integratie inspanningen van HPE om Private 5G oplossingen eenvoudiger te implementeren werden belicht. Strict deelde inzichten over de uitdagingen en benadrukte het belang van een Proof of Concept, gebruikersbetrokkenheid en luisteren naar feedback tijdens de implementatie. Tot slot deelden verschillende zorginstellingen hun ervaringen en doelstellingen, waarbij een deelnemende instelling vertelde over diens keuze voor een Athonet implementatie om hun Private gsm-oplossing te vervangen.  

Over Strict 

Strict is expert in digitale transformatie en ondersteunt organisaties bij het definiëren en realiseren van hun digitale ambities. Strict geeft daarbij praktijkgericht en onafhankelijk advies over de toepassing van innovatieve technologieën, ontwerpt de digitale strategie en begeleidt de implementatie met een stapsgewijze en multidisciplinaire projectaanpak. De focus ligt hierbij op het borgen van bedrijfscontinuïteit en vergroten van de wendbaarheid waardoor organisaties hun processen continu kunnen optimaliseren. Dit leidt tot gedragen en duurzame veranderingen bij organisaties die een essentiële rol spelen in onze samenleving. 

www.strict.nl 

Ontvang updates via mail

Recent Blogs

Is 5G al klaar voor missiekritische toepassingen?

Is 5G al klaar voor missiekritische toepassingen?

ma 27 mei 2024 2 min read
Hoe je als Agile Coach succesvol kunt gedijen in organisatorisch complexe organisaties | De Agility Podcast

Hoe je als Agile Coach succesvol kunt gedijen in organisatorisch complexe organisaties | De Agility Podcast

di 7 mei 2024 1 min read
Shadow board bindt jonge professionals en biedt directie waardevolle inzichten

Shadow board bindt jonge professionals en biedt directie waardevolle inzichten

di 30 apr 2024 3 min read