Strict b.v.

Gebouw Le Chêneau
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

Volg ons
Blog

Strict feliciteert Schiphol met Computable Award

Schiphol-1-980x656

Digital Airport Programma wint met 34,5% van de stemmen

Het Digital Airport Programma van Royal Schiphol Group heeft in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf de Computable Award 2018 gewonnen. De resultaten die zijn neergezet in een korte tijdslijn hebben veel indruk gemaakt op de jury. Enerzijds door innovatieve technologieën te implementeren, anderzijds door de mensgerichte aanpak voor het implementeren door de eigen mensen in de organisatie, aldus de jury.

Henk Jan Gerzee, CDO Royal Schiphol Group: “Vol trots neem ik deze prijs in ontvangst. Met slimme digitale oplossingen willen we de reizigerservaring verbeteren, processen effectiever maken en onze gebouwen en assets slimmer maken om ze optimaal te gebruiken. Dat doen we samen met onze partners die vliegen van en naar Schiphol mogelijk maken, zodat zij hun rol in het proces ook kunnen optimaliseren. De award is een bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

Computable Awards

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Computable Awards worden ICT-prijzen toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Atradius, Royal Flora Holland, Feenstra en De Watergroep waren de overige genomineerden in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf. De winnaars zijn bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

 

Strict is al jaren betrokken bij digitale projecten op Schiphol. Onder andere binnen de valuestream Smart Assets & Buildings, waarbij we ons bezig houden met het ‘verslimmen’ van assets met behulp van sensoren en de daaruit voortkomende data. Een aantal projecten waar Strict mee bezig is: Smart Gemalen, Smart Facility, Smart Security. Een van de eerste successen is een ‘Smart Gemalen Platform’ waarbij op basis van de data eerder verstoringen zichtbaar zijn voor de Maintenance Engineer.

Geen opmerkingen

Laat ons weten wat je denkt

Ontvang updates via mail