Strict b.v.

Gebouw Le Chêneau
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

Volg ons
Blog

Strict haalt 5000 euro op voor Close the Gap

Strict Charity Event nieuwsbanner (2)

 

Close the Gap wil de wereldwijde digitale kloof overbruggen door tweedehands ICT-materiaal te doneren aan sociale en educatieve projecten in binnen- en buitenland. Strict draagt graag bij aan een veilige en duurzame samenleving waarin iedereen kan profiteren van digitale mogelijkheden en organiseerde daarom een fundraiser voor deze sociale onderneming. 

Close the Gap ondersteunt veel verschillende organisaties, waaronder het Dushi Huis. Dit waardevolle initiatief biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18+ jaar, die niet meer thuis kunnen wonen, een langdurige, veilige woonplek. Dankzij de steun van Close the Gap worden zij voorzien van laptops en tablets ten behoeve van hun digitale ontwikkeling. Om Close the Gap te ondersteunen heeft op donderdag 25 januari een, door onze Strict Young Professionals georganiseerd, Charity Event plaatsgevonden. 

Tijdens het event, is er met een veiling, een loterij, de verkoop van artikelen en financiële bijdrages van Strict en Strict collega’s in totaal € 4.976,- opgehaald. De items werden met veel enthousiasme gepresenteerd door het organisatieteam wat leidde tot grappige onderlinge competitie en uiteindelijk resulteerde in dit mooie bedrag voor Close the Gap. Jan-Hein Bastiaenen, directeur Strict vertelt, ‘Ik vind dat wij een bijdrage moeten leveren aan een veilige en duurzame samenleving waarin iedereen kan profiteren van digitale mogelijkheden. Daarom ben ik ook supertrots op ons team Young Professionals en de wijze waarop zij dit hebben gerealiseerd.’  

Over Strict 

Strict is expert in digitale transformatie en ondersteunt organisaties bij het definiëren en realiseren van hun digitale ambities. Strict geeft daarbij praktijkgericht en onafhankelijk advies over de toepassing van innovatieve technologieën, ontwerpt de digitale strategie en begeleidt de implementatie met een stapsgewijze en multidisciplinaire projectaanpak. De focus ligt hierbij op het borgen van bedrijfscontinuïteit en vergroten van de wendbaarheid waardoor organisaties hun processen continu kunnen optimaliseren. Dit leidt tot gedragen en duurzame veranderingen bij organisaties die een essentiële rol spelen in onze samenleving. 

www.strict.nl 

Geen opmerkingen

Laat ons weten wat je denkt

Ontvang updates via mail